Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy nagynéni, aki Ted

2009.08.04. 10:05 zaphodbb

Adott egy szakács, aki már sok-sok éve szakács és kell neki valami, amitől ki tud kapcsolni. Ez a szakács éppenséggel tud varrni is, így mi más kapcsolná ki, mint a varrás, így hát varr. Történik egyszer, hogy születik egy kisfiú, akinek üdvözlő ajándéknak egy ágynemű szettet szeretne a mi szakácsunk venni, de nem talál olyat, ami megfelelő kinézetre, minőségre, mintára. Mi következik mindebből? Természetesen a mi varrni tudó szakácsunk elkezd  ágyneműket varrni kisfiúknak.

Ez a szakács a designere a holland Tante Tednek, merthogy a neve Ted Nuyten, férfiemberről van szó, még akkor is, ha a Tante Ted, Ted nagynénit jelent. A fiús anyukák nagy örömére, Ted relaxációs gyakorlatként elkezdett varrása annyira bejött, hogy most már három kollekció közül is választhatnak a kölkincéknek. Stílusos, egyedi, kézzel varrott és vagány ágyneműk ezek, amiket, ha fiam lenne, mindenáron be akarnék szerezni, főleg a Traffic elnevezésűt.

Traffic

Summer Cloud

Back 2 Nature

Forrás: Tante Ted

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek fiú ágy textil dekor ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271282755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása