Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hegy vonul a falon

2009.08.05. 14:56 zaphodbb

Elsőre olyan képet láttam erről a fogasról, amin nem lógott róla semmi. Nem is tudtam hirtelen értelmezni mit látok: hegyvonulatra tippeltem, csak nem értettem, mit keres a gyerekcuccok között. Aztán persze, mikor az alábbi képet is megnéztem, rájöttem, hogy ez egy fogas. Méghozzá olyan fogas, ami az egyszerű-de-nagyszerű, illetve még a hogy-ez-eddig-nekem-nem-jutott-eszembe kategóriákba tartozik.

Ügyes kezű apukák és anyukák szerintem otthon ide meg tudják csinálni egy öles husángból. Némi balta és faragás szükségeltetik hozzá, de aztán dísze lehet a falnak. Nekem nagyon bejön.

Forrás: Brave Space Design

1 komment

Címkék: design fogas rend fal tárolás gyerekszoba nappali sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr521288132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.08.06. 16:39:02

nekem a hullámzó tenger jutott róla eszembe
süti beállítások módosítása