Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vályúba a könyvvel!

2009.08.11. 14:08 zaphodbb

Emlékeztek a Lógós könyves című posztunkra, ugye? Saját kezűleg is elkészítette egy-két lelkes olvasónk, sok hozzászólónak nagyon megtetszett az ötlet. Akkor írtam, hogy mennyire praktikus szerintem az, hogy nem a könyvek gerincét látja a gyerek, ha egy ilyenben vannak, hanem a fedlapot, vagy legalábbis annak egy részét, mert így könnyebben ki tudja választani, melyiket akarja nézegetni.

Jennifer Delonge tulajdonképpen ugyanezt az elvet követve alkotta meg a könyvtartóit, amelyek keskeny, de mély vályúkhoz hasonlítanak. Ugyanúgy, mint a lógós könyvesnél, itt is fedlappal kifelé vannak a könyvek, így könnyítve meg a könyvhöz jutást a kölköknek. Szinte lebegnek ezek a könyvtartók a falon, minimalista designjukkal egyszerűen dobják fel a gyerekszoba falát. Én elfogadnám.

Forrás: Jennifer Delonge

Szólj hozzá!

Címkék: design praktikus fal könyvespolc gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr721288156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása