Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 15.

2009.08.12. 17:51 Cyr

Csupán egy hét telt el pelenkázószütyős-neszesszeres posztunk óta, és egyik - rendszeresen kreatív, lassan saját tag-et érdemlő - Olvasónk hirtelen felindulásból máris alkotott tulajdon kacsójával hasonló – ha nem jobb – szütyőt. Így ír róla:

„… megláttam a posztotokat a pelenkázó szütyőről. Már én is gondolkodtam valami hasonlón, de csak nem akart összeállni az elképzelés. Úgyhogy fogtam magam, aztán jól lekoppintottam ezt a verziót. Itt az eredmény. Ez csak a prototípus, és bár elsőre nem rossz, utólag néhány dolgot másképp csinálnék. Pl. legközelebb mágneszárasra csinálnám, sokkal egyszerűbb nyitogatni, mint a zsinórt.”

Minta és kivitelezés jeles. JolikaM, azt hiszem, bátran állíthatom, hogy lenyűgözted a teljes szerkesztőséget, oda-vissza, én még mindig az államat keresem. Minket igazol, és ad újabb lendületet, ha arról kapunk hírt - és főként képeket - tőletek, hogy hasznosítható ötletekkel szolgálhatunk, merthogy ezért - is - vagyunk. Köszönjük!

 

5 komment

Címkék: kiegészítő pelenkázás praktikus úton sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr211303615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.08.13. 09:05:55

JolikaM!

Azta, de ügyes vagy!!! Csodaszép lett!!! Esetleg rendelésre is varrnál esetleg egyet (pironkodó jel)?

jolikaM · http://nemcsakvarrok.blogspot.com 2009.08.13. 14:16:48

@Hajnalom: Azt nem, de ha szeretnéd, ezt neked adom. Úgyis gondolkodtam, hogy varrok egy másik változatot. Azért mielőtt kéred, azt elárulom, hogy életem első táskája volt, így korántsem tökéletes.

2009.08.13. 15:03:52

@jolikaM: Köszönettel, elfogadom! A kompenzációt levélben majd megbeszéljük, mert 'csak úgy' azt nem járja! Írjak neked? V. az én mail címem - ha ez itt így ildomos -, danyiponthajnikukacgmailpontcom
Füligérő smiley az arcomon! :-D

orza 2009.08.29. 13:08:45

Kedves JolikaM!

Kérlek-kérlek, írd meg, hogy mivel csináltad a zsinórnak a lyukat! Hogy hívják pontosan? Neked milyen van? Hol lehet ilyet kapni? Van bőrhöz való ringlizőm, de az nem viszi a textilt.

Előre is köszönöm!

jolikaM · http://nemcsakvarrok.blogspot.com 2010.05.23. 22:37:15

Kedves Orza!

Valamit kerestem, és most találtam a kérdésedet. Ha még érdekes, akkor a Röltexben vettem ringlizőt, és azzal csináltam a lyukat.
süti beállítások módosítása