Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vadító dekoráció

2009.08.12. 09:33 felhasznalo

Meglehetősen vadászatellenes vagyok, de azt végképp nem bírja a gyomrom, mikor valakinél trófeák díszítik a falakat: üveges, meredt tekintetű szarvas, medve és rókafejek. Jaj.

A Cardboard Safari kínálata pedig trófeákból is áll, van itt szarvas, bölény, orrszarvú. Igaz, a trófeák elkészítése során egyetlen állatnak sem esett bántódása – ugyanis egytől-egyig kartonból vannak.

Ebben a formában még számomra is elfogadhatók, bár kétlem, hogy valaha is egy ilyennel dekorálnám a kölök szobáját. Maximum lázadó korszakában újítanák be egyet neki, hogy legyen hova akasztani a nyakláncait és egyéb csecsebecséit. Ti mit gondoltok róla?

Forrás: Cardboard Safari

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr381292855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása