Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Geometriállat

2009.08.14. 14:13 Cyr

Elsőre a gyanútlan szemlélő tán hintalónak nézheti Frederik Roijé holland tervező alkotását. Másodszorra már jobban odanéz az ember, szemet dörgöl, fejet csóvál, a gyanú is felerősödik benne és rövid úton rádöbben, hogy ezen a geometriállaton nem, hogy egy kölök, de még egy kóbor katica sem képes hosszú távon megtartani az egyensúlyát.

Azonban van, létezik, fehérben és feketében is beszerezhető, a "jó, hogy lehet kapni" kategóriában dobogós helyen végez. Tetszeni ugyan nem tetszik, de gondolom, nem is ez a célja. Most hirtelen elbizonytalanodtam: akkor vajon mi?

Forrás: Frederik Roijé

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek hinta hintaló gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr811303727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása