Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 9.

2009.08.14. 18:05 zaphodbb

Mindet most és azonnal tessék bekeretezni, és nekem ide, a mi gyerekszobánkba rögtön-de-hirtelen felrakni. Legyen a kép lányos vagy sem, akár bagoly, akár egér van rajta, ezt a stílust nagyon csipázom, úgyhogy ha lehetne, tényleg, ne késlekedjünk már, hanem most.

Bár már annyi mindenre mondtam, hogy kiraknám a falunkra, hogy egyrészt már talpalatnyi fal - hogy képzavarral éljek, mert az jó - nem maradt volna, másrészt igencsak eklektikusan néznénk ki. Sebaj, ezek a képek ettől még tényleg bekeretezésre várnak, és nagyon is gyerekszobába valók. Egyszerűen tündériek.

Forrás: Cloud Cuckoo Design

2 komment

Címkék: kép kreativ fal idea textil gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr591300373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.08.14. 19:02:40

Én az elefántosat szeretném. Olyan lesz is (majd), ezt eldöntöttem.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.17. 08:29:16

@lunanyuszi: ha házilag készül majd, akkor mindenképpen kérünk a kész műről egy képet! és hajrá:)
süti beállítások módosítása