Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fából fafogast

2009.09.03. 17:31 felhasznalo

Itt van az ősz, s bár még napos az idő, lassacskán előkerülnek a szekrények - nálunk komód - mélyéről a kabátok. Amelyek tárolása nem annyira esztétikus, ha ide-oda vannak dobálva a lakásban. Jól jön hát egy fogas az előszobába. Mondjuk ki: ez az egyik legpraktikusabb berendezési tárgyunk, de általában szegényke elég fantáziátlan kivitelezésnek esik áldozatul. Pedig lehet ez másképp is. Lehet nagyon is éke a lakásnak egy fogas. Persze, megfelelő körítéssel.

Camille Souleyrol például a Marie-Claire magazin részére készítette el maradék faanyagból fafogasát. Mennyire nagyon jó, nem? Stilizált, egyszerű kinézetre és elkészítésre is, igazi őszi hangulatot csempészhetünk vele a lakásba. De más évszakokban is meghatározó lehet, ha cserélhető módon kiegészítőkkel látjuk el.

Forrás: Camille Souleyrol

Szólj hozzá!

Címkék: design fogas praktikus rend tárolás dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr731355525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása