Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Eltüntethető ágy

2009.09.07. 10:08 zaphodbb

Nemrég volt szó az íróasztalokról és tanulósarkokról, már akkor kinéztem magamnak ezt a szobát, mint a "Stílusos gyerekszoba" rovatunk egyik leendő szereplőjét. Berloni Design, ha körülnéztek náluk, ti is látjátok majd, hogy nagyon nehéz a gyerekszobáik közül választani, mert valamiben mindegyik kivételes és egyedi. Úgy töltik ki a teret, ahogy az pont tökéletes: színek, bútorok, tárgyak, mindenfélék szempontjából.

Ez a szoba a helytakarékossági megoldása miatt került kiválasztásra: egy pódiumon áll a tanulósarok, minden ami a tanuláshoz kell, ott kap helyet, az asztaltól a könyvespolcokig. Ez alá az emelvény alá tolható be, és amikor szükség van rá, akkor húzható ki a gyerek ágya. Szerintem zseniális ötlet és gyönyörű a kivitelezés. Talán saját kezűleg sem lenne elvetemült ötlet belevágni.

Forrás: Berloni Design

1 komment

Címkék: design gyerek galéria alvás ágy gyerekszoba íróasztal stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271355228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elephantinmymind 2009.09.07. 12:14:15

en a magam reezerol egy egesz eltunteheto lakast szeretnek, hogyha vendegek jonnek, akkor legyen egy szep tiszta rendes, ami ala betolhatom a jol bevalt kuplerajos verziot. :P
süti beállítások módosítása