Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Mindent egybe

2009.09.14. 15:11 zaphodbb

Ígérem, lassan lekattanok a kis-helyen-minden-elfér témáról és hatalmas gyerekszobákat fogok bemutatni, csak még ezt, most utoljára,  muszáj. Szerintem fantasztikus ez a megoldás, tulajdonképpen olyan kis helyre rak mindent egybe, amilyen kicsire csak lehetséges.

Az egész ágy-íróasztal-szekrény kérdéskör itt egy emelvényre került, mint a múlt heti posztban lévő gyerekszobában is, csak itt nem az ágyat lehet az pódium alá betolni, hanem szekrényeken állnak az ágyak. Ezzel a verzióval jó eséllyel indulnak a  paneles versenyzők is - mint jómagam - a 2,7 méteres belmagassággal, így nem galéria, csak egy kissé megemelt ágyak vannak, de alattuk beépítve ott a sok pakolási lehetőség.

A két ágy közötti asztalok és polcok, mint térelválasztók, a rögtön koppintandó kategóriába esnek, bár azért nagyobb íróasztalt is el tudnék képzelni, mert ezeke annyira keskenyek, hogy zavarnák egymást a kölkök. Kifejezetten oda találták ezt ki, ahol pár négyzetméternyi hely van csak a két gyerkőcnek. Ezzel a megoldással minden centiméter kihasználásra kerül, a gyerekek egy szobában vannak, de valamennyire mégis szeparáltan, és még a ruháknak is akad hely.

Forrás: Tumidei

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás asztal polc praktikus rend tárolás idea pakolás ágy szekrény gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr211380854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása