Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Álom luxuskivitelben

2009.09.25. 14:20 felhasznalo

Nagy az én szívem, sok minden belefér, ezért merem kijelenteni: már megint szerelmes vagyok! Imádatom tárgya pedig nem más, mint egy babakocsi, pontosabban kettő, de egy anyától, nevezetesen az ifjú, de máris innovációs díjat nyert, spanyol Mima cégtől.

Akik tudják pontosan, mitől is döglik az a légy, mire vágyakozik az egyszeri, gyereketvállaló vásárló. Olyan termékre, amiben a baba kényelemben és biztonságban van, praktikus és jól használható, de azért lehetőleg nézzen ki észveszejtően jól. Mondjuk, frissen és modernen, mint esetünkben. És nem árt persze, ha még arra is képes, hogy alkalmazkodjon a - későbbiekben esetleg még - gyarapodó család igényeihez is.

Így tervezték meg a Xari és Kobi babakocsikat, amelyek látványától nekem spec még a szavam is elállt. Mindkét babakocsi elképesztően elegáns - félek, el is ütnék tőle kiskosztüm és körömcipő nélkül -, igényes, kis helyigényű, fedeles tárolókkal. Mindent tudnak, amit egy jobb kocsinak tudnia kell: állítható az ülés és a tolókar magassága, újszülött kortól használhatók, először mélykocsiként, majd dönthető ülőrésszel, a legtöbb autóban hordozóként is használható, az ülőke mindkét irányban csatlakoztatható.

A Xari az egy gyermekes szülők álma lehet, a Kobi babakocsiba azonban elsősorban azoknak érdemes beruházni, akik tutira terveznek még legalább egy gyereket, vagy a már meglévő kicsi mellé érkezik hamarosan a kistestvér, netán ikrek várhatók a gólyák vonulásával. Ebben ugyanis egyszerre két testvér is utazhat: két mélykocsi, egy mélykocsi-egy dönthető ülőrész, két dönthető ülőrész kombinációkban.

Tetszik nagyon: tetszik a letisztult, elegáns és nagyvonalú design, a színek, az ötletesség. Úgy elfogadnám, hogy a szemem se rebbenne - bár nyilván egy vagyont kellene érte fizetni.

Egyetlen aprócska problémát látok csak, de ez is a Kobira vonatkozik: akárcsak az összes többi hasonló kocsinál, engem zavarna, hogy a második gyerek, annyira közel a talajszinthez teli tüdővel szívja a benzingőzt. Igaz, ugyanakkor pont ettől a felépítéstől válhat annyira mobilissá, fordulékonnyá és könnyen kezelhetővé a kocsi.

Forrás: Mima

3 komment

Címkék: design biztonság gyerek luxus praktikus baba babakocsi úton hordozó csecsebecse autósülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr71401439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.09.25. 19:35:18

nekem is nagyon tetszik, és gyakorló ikres szülőként azt kell mondjam, ez baromi praktikusnak tűnik.

Nekünk volt egy egymás fölötti típusú, és imádtam. Bár az csak 1.5 éves kortól volt jó, megváltásként éltem meg a megvételét.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.27. 14:00:22

@vkorsi: akkor most megnyugodtam. Nekem ugye, csak egy gyerek figyel itthon, úgyhogy a tesókkal való közlekedés terén sok tapasztalatom nincs, de nekem is praktikusabbnak tűnt, mint az egymás mögötti vagy egymás melletti ülésesek.

És azzal mi van, amit a végén írtam, hogy az alsó elég alacsonyan van - mondjuk, kipufogógáz ügyileg vagy véletlen belerúgás ügyileg?

kutyatolvaj 2009.09.29. 09:52:52

Kipufogogaz ugyben TENYLEG akkora a kulonbseg lent es fent kozott? Azon a 30-40 centin mulik valami? Forgalmas utcat kisgyerekkel el kell kerulni, ha lehet. Ha meg muszaj, akkor muszaj. Szerintem.
süti beállítások módosítása