Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Keresd a képen a gyereket!

2009.10.01. 15:06 zaphodbb

JeongMee Yoon akár a fenti címet is adhatta volna fotósorozatának, amint azt alant láthatjátok. De ő inkább a "The Pink & Blue Project"-nek nevezte el, ami annyit tesz, hogy a rózsaszín és kék terv, projekt.

Az alapötlet onnan jött neki, hogy 5 éves lánykája nagy rózsaszín-mániás volt, és úgy kábé mindenből rózsaszín kellett neki, a bugyitól a szívószálig. Ismerős ez valahonnan, lányos anyák? Olvasva a sztorit, nekem egyből a saját 5 évesem és annak őrülete jutott eszembe.

JeongMee Yoon is felfedezte, hogy az ő lánya nem az egyedüli pink-fan, hanem az 5 éves csajok világszerte meg vannak veszve ezért a színért. Így hát kapta a fényképezőgépét és pár lányt beállított a saját rózsaszín, a fiúkat pedig a kék cuccaik közé, hogy jól lefotózza őket.

Szemjojóztató a végeredmény, könnyen kiéghet a retinánk, ha minden képet végignézünk pihenés nélkül. No meg elgondolkodtató is, hogy szerte a világon, honnan jön a csajoknak a pink, a fiúknak a kék iránti szenvedély?

Forrás: JeongMee Yoon

5 komment

Címkék: design kép gyerek művészet idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr961420505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kancellar 2009.10.02. 07:38:44

Az én fiam a pirosért van megőrülve és szereti a rózsaszínt is, igaz még csak 3 éves. A szobája meg azért kék, mert az anyjának (nekem) ez a kedvenc színe.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.10.02. 08:59:49

sajna a fogyasztói társadalom teszi ezt a gyerekekkel, nem hagyja meg a szabad (szín)választás örömét. A Barbie meg a Disney hercegnő-kultusz ...
de az eszesebbje kinövi serdülőkorára

mariskaris 2009.10.02. 09:10:04

A 4. képen lévő kislánynak ugyanolyan (gagyi) világoskék-rózsaszín hajsütője van, mint az én lányomnak.:-)

toria 2009.10.05. 13:09:09

Az én fiamnak (3.5) szintén a piros a kedvenc színe, úgyhogy én is passzolom a kérdést
süti beállítások módosítása