Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lehet malackodni

2009.10.02. 10:01 Cyr

A Cocoboheme előkéivel bármilyen, asztalnál, kiskorúak által elkövetett malackodás engedélyezett, egyéb dolgokra itt és most nem térünk ki. Vidámak, jópofák, tisztíthatóak és - környezetbarát módon - maradéktalanul lebomlanak ezek a partedlik, ha már végképp legyalázta őket, amúgy istenesen az a kölök.

Az első darab az urbánus-retró vonalat képviseli a zsinórfüggönybe főtt homárral, míg a többi a népies jellegnek hódol makkba borult sertéssel, lóherében fetrengő békával és búza mentén kapirgáló tyúkkal.

Engem kicsit emlékeztetnek az ötvenes évek konyhai textil falvédőire is, épp csak a szöveg hiányzik róluk - ugye, Nektek is rémlik még?

 

Forrás: Cocoboheme

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek baba étkezés textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr71419269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.10.02. 11:40:33

Nagyon jópofák egytől egyig :)
Igen, nagymamám konyhájában is volt olyan hímzett falvédő, gyakran elmerengtem rajta gyerekkoromban. A szövegére már nem emlékszek... :(
süti beállítások módosítása