Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az anyákban lakozó nőknek

2009.10.05. 10:43 felhasznalo

Ez a filozófia ihlette a Timi & Leslie átalakítható pelenkázótáskáit, melyek külsejükben egy cseppet sem, még egy icipicit sem hasonlítanak a szokványos, hétköznapi, batár pelenkázó táskákra. Sokkal inkább olyanok, mint egy kellemes külsejű, beleszeretős női táska.

Pedig tudnák ám mindent, amire egy anyának szüksége van a deddel közös út során: van bennük egy csomó kis zseb cumisüvegnek, pelenkának, vízhatlan a belső bélésük, rejtenek egy pelenkázóalátétet és egy külön pánttal a babakocsira is ráerősíthető.

Tudom, hogy a normál pelenkázótáskák is kellően praktikusak és funkcionálisak, no de valljuk be, azért a GYED-GYES ideje alatt sem rossz és nem is árt, ha nőnek érezhetjük így vagy úgy magunkat.

 

Forrás: Timi & Leslie

1 komment

Címkék: táska szülő anya pelenkázás praktikus tárolás úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr481422306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.10.05. 15:44:27

Az első kettő nagyon tetszik; épp táskakutatásban vagyok, mert túl kicsi táskáim vannak, és amellé még cipelhetek 2 szatyrot...
süti beállítások módosítása