Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pihepuha undormány

2009.10.06. 18:00 Cyr

Egyediek, soha vissza nem térők - van Gondviselés! -, puha pamutból készültek, ölelhetők, hurcolhatók, mindazonáltal rendkívül ocsmányak Jennifer Strunge alkotásai. Alig hihető, hogy gyerekek számára készítette - ám legyen, egészen biztosan én vagyok telisteli előítéletekkel, ha három szemem lenne, bizonyára másként vélekednék.

Tény, hogy egyik teremtményével sem szívesen találkoznék egy sötét folyosón, persze  nem tagadom, én még egy horrorparódián is kifekszem.

Csodaszínes, biztosan jól mutat egy gyerekszobában, van belőle kicsi, nagy, csupaszem, meg csupacsáp, meg csupafog, lenyűgöző a választék. De most komolyan: tényleg jól mutat egy ilyen izé a gyerekszobában? 

Forrás: Cottonmonster

2 komment

Címkék: design játék gyerek textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321430098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisztallit73 2009.10.06. 20:50:12

Szerintem Jennifer bosszút akar állni,mert annak idején szülei nem foglalkoztak a képzelgett szörnyeivel. Az én gyerekeim ilyen "játékok"nélkül is kiválóan tudtak ijedezni éjszakánként.

Krane 2009.10.06. 20:57:34

Naaaaagyon cukik :D
süti beállítások módosítása