Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 18.

2009.10.07. 09:56 felhasznalo

Nem sokkal Virgart levele után kaptuk meg Detteeanyu levelét, melyben végre olyan alkotások fotóit is megtalálhattuk, melyekhez a blogról kapott ötletet. Nézzétek csak:

"Szia/sziasztok!

Én is hasonló gombaházat álmodtam meg a lányom Törppillájának, de idő hiányában egyelőre megrekedt a tervezés fázisában.

De a nagyobbik fiam kedvencének elkészült már egy jó hónapja a "garázs".

Ez pedig az ukulele poszton felbuzdulva készült.

Ez pedig a lányom szülinapjára.

Persze a gyerekeim ezen felbuzdulva, folyamatosan adják a rendeléseket, csak győzzem idővel.

Üdv,

Detteeanyu"

Csak találgatni merek: az utolsót vajon ez a poszt ihlette? Nem tudom, sajnos, de bárhogy is legyen, ezúton ígérjük Detteeanyu gyerekeinek és minden más kedves Olvasónknak is, hogy a jövőben is igyekszünk könyörögni valókat találni Nektek.

Detteeanyu, én ennyi kreativitás láttán egyébként szóhoz sem jutok, és csodálom, hogy találsz időt az alkotásra, én még mindig nem készültem el a gyerekszobába tervezett lovakkal sem. Gratulálok!

És ugye, tudjátok? Leveleket ide várunk hasonló alkotásaitokról! 

1 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya apa textil sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr391430429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

detteeanyu 2009.10.18. 07:55:11

Pár napig nem tudok jönni ide (sem), és mit látok...
Köszönöm a lehetőséget, és a gratulációt. :)
Ha jól emlékszem, a textil ételek kapcsán találtam a blogra, amikor kitaláltam, hogy ilyesmiket szeretnék varrni, képeket kerestem, aztán a nekem tetsző ötleteket összegyúrtam (készült azóta már más finomság is a varrógép alatt). Tehát valamilyen szinten az a poszt is ihlette a tortát. :)
süti beállítások módosítása