Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Belsőséges alvás

2009.10.27. 10:07 felhasznalo

Mindenkinek megvan ugye az a jelenet, mikor a "Birodalom visszavág" elején Han Solo Luke Skywalker keresésére indul egy fagyos Hoth bolygón, ám hátasa kidől a bázisra visszavezető úton, így nincs más választása, mint felvágni a hasát, és a kissé bűzös belsőségek között tölteni Luke-kal az éjszakát?

Star Wars rajongó szülők, figyelem! Itt az ideje, hogy a leendő fanatikusok is kipróbálják - szagmentesen -, milyen éjszakája lehetett a macsó Hannak. A ThinkGeek-nél novembertől kapható a Tauntaun hálózsák - amelyet eredetileg csak áprilisi tréfának szántak, de akkora érdeklődés volt iránta, hogy gyártót kellett keresni hozzá -, melynek bélése az állat beleit stilizálják, zippzárja pedig egy fénykardot ábrázol. Szép álmokat, gyerekek!

 


Forrás: ThinkGeek

2 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa alvás ágy gyerekszoba ágynemű hálóruha

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291471503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pamina 2009.10.28. 08:25:30

Micsoda ötlet, fantasztikus :D

joco78 · http://tavolazsiatol.blog.hu 2009.11.05. 07:25:25

Nagggyon beteg.

"Gondoltam, hogy büdös lesz, de hogy ennyire!" :)
süti beállítások módosítása