Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyermekeink viháncolnak majd

2009.10.29. 09:50 zaphodbb

Sokszor eszembe jut, hogy vajon a mi gyerekeink is úgy fognak látni minket a régi képeken, mint mi a saját szüleinket? Mi rendszeresen rötyögünk felmenőink fiatalkori képein, hát még a magunkéin, ahol jó kis retrós cuccokban nyomjuk a bölcsiben meg az oviban. Ilyenkor mindig eszembe ötlik, hogy a lányaim ugyanígy fognak rajtunk vihogni, és a saját - most egész divatosnak mondható - ruhatárukon szörnyülködni.

A My parents were awesome olyan fotókat tesz közzé szülőkről, akiken a gyerekeik persze viháncolnak is, de egyben büszkén mutatják a nagyvilágnak: az én szüleim királyok, zsírok, jófejek voltak. Remélem, a mi képeinket is ezzel a poénkodással takart büszkeséggel nézik majd gyermekeink. Mindenestre az oldalon lévő képek rendkívül szórakoztatóak, így ha nem is tartozik szervesen a Gyerekszoba profiljához ez a poszt, azért mivel többségében a nyájas Olvasók is szülők, így gondolom szívesen olvasnak néha ilyen oldalakról is.

Forrás: My Parents Were Awesome

3 komment

Címkék: kép szülő anya apa bemutató idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151467776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bvb09 2009.10.29. 15:38:07

Azért elsősorban a pasik súlyosak. Az első képen a csajt szivesen blokkoltam volna...

BarneyStinson · http://www.autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/353-fiat 2009.10.29. 16:56:50

ja... az a csaj elég jó. főleg a zsír nike cipője :) ilyeneket ma miért nem kapni már?

bölcsésztanár 2009.10.31. 18:14:11

Nekem is vannak ilyenek a hetvenes évekből. Legtöbb szerencsére fekete-fehér...
süti beállítások módosítása