Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 22.

2009.11.02. 18:03 zaphodbb

Bizony, alkotnak a nyájas Olvasók, sőt, alkotás közben gondolnak a Gyerekszobára, és le is fotózzák nekünk a kész gyönyörűségeket, hogy kitehessük közszemlére. Megint egy mázlista kölök van adambabáéknál, aki a kiskedvenceit kapta falra pingálva, igen ügyeskezű szüleitől.

Minden elismerésünk, szép munka! Arra biztatjuk a kedves szülőtársakat továbbra is, hogy küldjenek sok-sok saját alkotást nekünk ide!

Alkotó Olvasó levele és képei alant.

"Remélem még emlékeztek rám. Ígértem nektek küldöm a képeket, ha kész a törpém szobájában a fal. Rengeteg munka végén küldeném a végeredményt. Egy ideig külföldön éltünk és a fiam ezeket a meséket szerette a legjobban. Hogy ne kelljen őket teljesen nélkülöznie a hazajövetel után sem, megalkottuk a figurákat a falra.

Munkánkkal nem értünk a végére, hiszen a repertoárba még belekerül a little robots-os figura család, és természetesen a fiam egyik kedvenc járműve, a vonat.

Üdvözlettel:

adambaba"

 

2 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa fal idea gyerekszoba sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr601492867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adambaba 2009.11.02. 18:54:37

Kedves Gyerekszoba!
Köszönöm nektek a lehetőséget,nem tagadom kicsit meghatódtam mikor viszont láttam a munkánkat a blogon.
Üdvözlettel:adambaba

Krane 2009.11.09. 09:34:59

adambaba!
Szia!
Nagyon szép munka! Írhatnál egy kicsit az elkészítés technikájáról!
Üdv
süti beállítások módosítása