Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 23.

2009.11.06. 09:58 felhasznalo

Ha már advent, és ha már adventi kalendárium, meg kell mutatnunk Nektek, mit küldött bölcsésztanár nevű olvasónk a  postaládánkba.

"Sziasztok!

Nézegetem egy ideje itt az okosságokat, és most kedvem támadt egy sk dolgot küldeni nektek.

Nem nagy szám, de ha akarjátok, kitehetitek, ha aktuális lesz.

Tavaly a Praktikában láttam egy adventi kalendárium ötletet. Egy ház, aminek az ablakait nyitogatva lehet haladni szépen a karácsony felé. Volt hozzá másolható sablon, aminek megörültem, mert kézügyességem az nem sok van. Megcsináltam, ilyen lett. A pauszpapír mögött két ikeás izzósor van. Az ablakban levő figurák mindegyikéről jár egy-egy rögtönzött mese.

Üdv néktek,

bölcsésztanár"


 

Bölcsésztanár, mi az, hogy nem nagy szám? Dehogynem, és nemcsak azért, mert maga a naptár remekül néz ki. De milyen jó ötlet már, hogy nem tárgyat, csokit kap a gyerek, hanem mesét. Vagy akár valamilyen eseményt - pl. állatkert, séta, társasozás.

Kedves Olvasók, Ti mivel töltitek fel az adventi kalendáriumot?

3 komment

Címkék: szülő ajándék kreativ idea hellókarácsony sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr461490427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.11.06. 10:58:53

Az én kislányom még csak 5 hónapos, úgyhogy igazán ez még nálunk nem gond, de nagyon okos gondolat a mese. Azt hiszem, hogy majd én is azzal töltöm meg a házikót. És tényleg nagyon jól néz ki az sk mű! :)

Orsóborsó 2009.11.06. 12:22:33

Még csak tervezem az adventi kalendáriumot 3 éves lányomnak. De az ötletek között (a kisebb tárgyak mellett) vannak események is pl. közös mézeskalács-sütés, karácsonyfa-dísz gyártás.

Zsubi 2010.11.22. 16:08:42

Bölcsésztanár
Nagyon tetszik és szépen meg van csinálva.
Kérdezném, hogy az egész miből készült? Az egész egy nagy karton, vagy csak a ház? Hogy áll meg a "lábán" ?
Köszönöm a választ!
süti beállítások módosítása