Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Twilight Barbie

2009.11.10. 14:49 zaphodbb

A Twilight/Alkonyat című filmet a legtöbben ismeritek, gondolom. Jó útra tért vámpírfiú és emberlány szerelme, kamaszoknak-kamaszokról, vámpírilag. Mert most az divat. Mondjuk, nem annyira a 16 éven aluliaknak szól szerintem ez a film, de legyünk engedékenyek, már 14 évesen is megnézhetik akár a kölkök. Viszont 14-16 évesen ki az, aki még Barbie-zik? 

Ezért nem értem egészen tisztán, hogy miért is alkotta meg a Mattel a  Twilight Barbie-kat, vagyis de, értem: nyilván a gyűjtők és/vagy a rajongó tinilányok kedvéért. A lényeg, hogy valószínűleg nem játékra vannak szánva, mert például én hiába venném meg az ötéves, abszolút Barbie-fan lányomnak, dunsztja se lenne, ki az az  Edward Cullen és Bella Swan. No, de sebaj, a lényeg, hogy van ilyen is, és most már Ti is tudtok róla.

Forrás: TeenSpace

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek barbie abszurdisztán kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr861509631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása