Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Asztal, pad, tábla

2009.11.13. 09:55 felhasznalo

A többfunkciós bútor hasznos dolog. Az a bútor pedig, amelyik egyúttal játék is, különösen hasznos. Ilyen darab a német designer, Dominik Lutz tervezte Tschutschu, amely egy játszóasztal, rajta pedig ott egy pálya a kocsiknak, lehet versenyezni.

Illetve nem is, ez egy pad, pár párnát rádobva lehet olvasgatni, ejtőzni egy ebéd után, összebújni anyával-apával, vagy a haverokkal fejösszedugva titkokat pusmogni.

Jaj, most látom csak, ez igazából egy tábla, amire rá lehet rajzolni egy egész világot, sőt, ha még a pályát is hozzáveszem, akár egy egész terepasztal, ahol megelevenedhet minden, amit csak elképzelünk.

Este pedig, mikor már a daru sem emel fel több legót, és elhallgatott a matchboxok zümmögése, polcként szolgálhat a sok-sok játéknak, amikkel holnap ismét egy remek kaland vár a csemetékre.

Egyszerű, sokoldalú, fantáziadús, de fantáziát megindító, kis helyet igénylő. Zseniális.

Forrás: Dominik Lutz

1 komment

Címkék: design játék gyerek asztal polc praktikus rend pad tárolás idea pakolás gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321519227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.11.13. 22:44:01

Tényleg ötletes. Bár az én gyerkőcöm egy percen belül nekidőlne a krétás résznek....és arról se feledkezzünk meg, hogy ha sokat rajzol, a kréta jó része lehullik a vízszintes felületre. Tehát tetszik, azért de nálunk marad a falon/állványon lógó tábla, kréta és lehulló törmelék tartóval.
süti beállítások módosítása