Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Partiszervíz 5. - Fel!

2009.11.16. 09:42 felhasznalo

Nemrég került a mozikba a Disney-Pixar házasságából született Fel! című animációs film. Aki már látta, tudja, hogy egy remek kis családi moziról van szó, mondanivalóval, humorral, tökéletes kivitelezéssel. Aki még nem látta, annak most nem áruljuk el, miről szól, tessék megnézni!

Természetesen, mint minden kedvelt film, már ez is önálló életre kelt, talán ennek is köszönhető, hogy a Family Fun Magazine-ban ráleltem a következő ötletre. Minden olyan alkalomra tökéletes, ahová torta - vagy sütemény - kell, születésnapra, névnapra, játszópartira. Látványos és egyszerű.

A feladat mindössze annyi, hogy sütünk egy rakás muffint, majd a tetejüket bevonjuk különféle élénk színű cukormázzal. Aztán szalagokat kötünk köréjük, kinyomtatjuk a Family Fun Magazine oldaláról Carl bácsi rozoga, öreg házának sablonját (Template pont alatt találjátok), összehajtogatjuk, ráerősítjük a szalagokat, és kész! Az asztalon ott a megvalósult mese. Gyerekeknél borítékolnám előre is a sikert.

 

Forrás: Family Fun Magazine 

1 komment

Címkék: gyerek konyha parti kreativ idea étkezés dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr401525348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elephantinmymind 2009.11.17. 14:39:57

uh. ez nagyon állat. én tutira örülnék neki, mint nagyra nőtt gyerek. :)
süti beállítások módosítása