Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszer volt - Egy gyerekszoba

2009.11.17. 09:54 felhasznalo

Hogy milyenek lehettek az első gyerekszobák, arról most nem mesélünk - majd lesz szó róla máskor -, ám egy 1935-ös példát mutathatunk arra, hogy vannak bizonyos ötletek, melyek sosem mennek ki a divatból. A képen látható szoba az Armstrong padlóburkolatok egyik, háború előtti hirdetése.

A berendezés még ma is megállná a helyét bármelyik gyerekszobában. A geometrikus minták - mint pl. a pöttyös huzatok - ugye, ma is éppolyan divatosak, mint akkor. A felnagyított térképeket ezek szerint már akkor is szerették a gyerekek, ahogy valószínűleg már akkor is előfordult, hogy a kis művészek vászonnak nézték a falat - erre utal a fekete tábla a polc mellett. 

Az ötletes beépített polcrendszer amúgy is megér is misét, tökéletes helykihasználást biztosít - csak nézzétek meg azt a kihúzható íróasztallapot, milyen zseniális! Kis terek esetén is remek szolgálatot tehet egy hasonló darab. Az ablak alatt kapott helyet a szintén beépített ágy, amely alatt minden négyzetcentiméter helyet hasznosítottak. A térképes szekrényajtók pedig láthatóan hatalmas mennyiségű cuccot elnyelő rakodóteret takarnak. Ami minden esetben megkönnyíti a gyerek és a szülő dolgát is, ha rendrakásról van szó.

Egyetlen problémánk - akárcsak az Ohdeedoh szerzőjének - nekünk is csak a padlóburkolattal van, az valami rettenet, pedig hát azt szerették volna eladni a képpel. Ha más lenne a padlóburkolat, simán tehetnénk a Stílusos gyerekszoba rovatba.

Forrás: Ohdeedoh

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek polc praktikus rend tárolás idea ágy szekrény gyerekszoba padló egyszer volt

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr861471472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása