Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 23.

2009.12.21. 17:57 Cyr

A visszaszámlálás folytatódik, karácsony előtti utolsó képeinket is feltesszük képzeletbeli gyerekszobánk falára. Ezúttal firkákat és színes, esőmosta pacákat mutatunk Nektek Paola Zakimi illusztrátortól. Számomra ezeknek a képeknek a báját esetlegességük adja. Mintha szabadon folyhatna a festék, kézről-ecsetről akármerre, önálló életre kelve, hiszen úgyis lesz belőle valami.

Emitt két kabátos-sapkás figura kézenfogva andalog a szakadó virágesőben, amott bokáig vízbelábaló, snecikkel cimboráló kislány mereng. Vagy van itt még esetleg komoly firkanővér satírkutyával kekeckedő firkahugával, megint másutt macskaringató eperlány ücsörög habos felhők közt, az erdő közepén.

Kusza képzelet szülte, életteli fantáziaalakok. Szokatlan képek egytől egyig egy gyerekszobába, de bőven bevállalhatók. Egészen biztosan akad gyerek, számtalan, aki köréjük szőne mesét.

Forrás: Paola Zakimi - Etsy.com

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek művészet fal gyerekszoba dekor etsy képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr371571120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása