Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A legendáknak is van anyukájuk?

2010.01.04. 10:10 zaphodbb

Hinnétek, hogy a lázadó hetvenes években bálványozott rock legendáknak is van anyukájuk és apukájuk? Persze, hogy van nekik, mégis furcsa látni, hogy ugyanolyan hétköznapi(nak látszó) anyuka és apuka áll mondjuk Frank Zappa vagy Elton John mögött, és bizony ők is egy átlagos otthonban nőttek fel és onnan indulva váltak rock ikonokká. Nekem Joe Cocker anyukájával és Eric Clapton nagymamájával készült képektől van álleesős élményem, de a Zappa család is ütős.

Joe Cocker édesanyjával, 1970

Eric Clapton nagymamájával, aki felnevelte, 1971

Frank Zappa és szülei, 1970

Elton John édesanyjával és nevelőapjával, 1971

Forrás: guardian.co.uk

1 komment

Címkék: kép celeb anya apa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr871634325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.01.04. 11:14:47

:)) Nem vagyok egy pszichomókus, de az első - nagyon szimpi - képtől eltekintve, a hírességek testbeszéde nem sok pozitívumot közvetít; a képen szereplők hátat fordítanak egymásnak, karba fonják a kezüket, semmi közelség, semmi meghittség... ezek a fotók nagyon muszájból készülhettek - illusztráció a fától messze esett alma meséjéhez.. :)
süti beállítások módosítása