Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hordozható autóparadicsom

2010.01.05. 14:35 felhasznalo

Kinek ne okozna gondot a gyerek figyelmének és energiájának lekötése mondjuk egy hosszabb kocsiúton, vagy esetleg az orvosi rendelőben? Ki ne ismerné azt a tényt, hogy a gyerekzsebekben elképesztő sokféle tárgy tud meglapulni, illetve esetenként kiesni, elveszni, aminek aztán persze sírás a vége?  Pedig a kedvenc baba vagy kisautók nélkülözhetetlen útitársak, ezért jobb, ha inkább valamilyen biztonsági intézkedéssel gondoskodunk róla, hogy ne vesszenek el.

Kisfiús mamák figyelmébe ajánljuk a következő, otthon elkészíthető projektet: egy textilből varrt garázssort és utat, melyet aztán bárhová magával cipelhet a család apró szeme fénye, biztosan nem fognak kipotyogni belőle a kedvenc verdák. A Homemade by Jill blog szerzője részletes és remek leírást, sőt, szabásmintát is nyújt a vállalkozó kedvű anyuknak és nagyanyuknak, mi pedig szívesen várjuk az esetleges elkészült alkotásokat az Alkot az Olvasó rovatba.

Forrás: Homemade by Jill

4 komment

Címkék: játék szülő anya úton idea fiú textil sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr851648053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lufiii 2010.01.05. 20:36:47

Köszi az ötletet,ilyet tuti csinálok a kisfiamnak! :))) Már látom milyen boldog lesz...

krisztallit73 2010.01.06. 12:15:05

Húú ez nagyon klassz, fogok ilyet készíteni én is.!

Csitri 2010.01.08. 11:26:19

Sziasztok!
A miénk már majdnem kész van, tegnap megvarrtam a nagyját, már csak egy kis finomítás hiányzik. A kisfiam, mióta meglátta ezeket a képeket, azóta mondogatja, hogy mikor varrok már neki ilyet. Tegnap megvettük hozzá az anyagot, nagyon szép kordbársonyt találtunk, ő választotta ki. Ha kész lesz, küldök képet róla. Köszi az ötletet!
Üdv
Csitri

lufiii 2010.01.09. 22:39:36

Na mostanra lett kész!Nekem tetszik,kisfiam még nem látta.Majd küldök képet!Még 1x köszi az ötletet.Jó éjt mindenkinek... :) ( Este 8-tól varrtam mostanáig,de megérte)
süti beállítások módosítása