Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Edward és a többi nyomi

2010.01.11. 10:01 zaphodbb

Ejnye, ezek az ausztrálok üldöznek engem mostanság, a szemfülesek biztos észrevették, hogy az utóbbi időben többször is fellőttem tőlük való cuccokat a blogra. Most sem teszek másként, mert kedvelem a nyomikat, az ilyen tündéri nyomi ausztrál baglyokat meg ki nem hagynám innen a világért se. Igazán nem panaszkodhattok, visszafogtam magamat bagoly ügyben, de emellett az Ewan nevű mellett nem mehetek el szó nélkül, tessék kollektíve velem olvadni, egy-kettő!

Persze nem csak a bagoly miatt érdemes megnézni az Evie Lala kínálatát, hanem Gwen a bárány és Edward a tacskó is olyan fajta, amitől elgyengül az egyszeri anya összes gyerek lába. És ez még mindig nem minden: kedvenc nyomi figuráinkat a falra is kiakaszthatjuk ha akarjuk, sőt ruhán és lábbelin is hordhatjuk őket, amit a Gyerekrenden csodálhattok meg. A képek közül a lányaim egyértelműen a vakondra hajazó képződményt szavazták meg kedvencnek, de én azért a madaras felé hajlanék inkább.

 

Forrás: Evie Lala

1 komment

Címkék: játék gyerek gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr571661420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása