Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Moszkvics helyett

2010.01.19. 14:59 zaphodbb

Gyerekkorunk pedálos és/vagy lábbalhajtós Moszkvicsaira emlékeztek? A hozzánk közel eső játszótéren, ahol a fél gyerekkoromat töltöttem, volt egy bódé, ahonnan ilyen fémkasznikat lehetett kölcsönözni a gondnok bácsitól, aki állandóan félrészeg volt, és tekertünk ezerrel egész napokat. Hej, de szép is volt. Szürkék voltak és rozsdásak is, de a miénk volt pár órára, jókat lehetett ütközni meg veszekedni, hogy ki vezessen.

Az alant látható pedálos autó természetesen teljesen más kategória, mint az én gyerekkori emlékeimben élő darab, de ez is és az is pedálos és fémkasztni, úgyhogy én simán egy kalap alá szuszakolom őket. Ez az 1930-as formájú Riverside pedálos autó jó eséllyel boldoggá tenné bármelyik általam ismert kölköt. Érdemes jól körülnézni az oldalon, mert több ilyen gyönyörűséget is lelhettek ott.

Forrás: Le Petit Nouveau

2 komment

Címkék: retro design játék gyerek lány úton jármű fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr681682055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.19. 15:20:06

Nekünk sötétkék moszkvicsunk volt, és nagyon csúnyán össze bírtunk verekedni rajta az öcsémmel. Egyszer mintha valami üveg is a kezünk ügyébe került volna...

Szőlő 2010.01.19. 15:32:21

Nekünk, helyesebben a bátyámnak is kék volt. De mire én "felnőttem" a moszkvicshoz, ha jól emlékszem az ülések "valamiért" már kiedtek belőle. :D

Azértr a honlapon a sapka+szemüveg kombó is megér egy misét!
süti beállítások módosítása