Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Magyar termék Hollandiából

2010.01.27. 14:42 felhasznalo

Legszebb hagyományainkban gyökerezik, mégis jóval modernebb a Famunka.nl kínálata. Bizony, magyar származású alapítóval - László Balog - rendelkezik ez a cég, amely sajnos csak Hollandiában elérhető egyelőre - no, de ki tudja, hová fejlődik még a következő években?

Szép vonalú bútorok, minőségi kivitelezés jellemzi a termékeket. Kellemes folkhangulat, de minden felesleges sallangtól megszabadítva, csaknem stilizálva. És azért hagynak teret a vásárlónak is: én bizony otthon biztosan magam festeném, kezelném a felületüket.

A kínálat elsőre kicsit kevésnek tűnhet, valójában majdnem egy egész szobát berendezhetünk belőle a gyereknek: van itt bölcső, kiságy, játékosdoboz, fogas, polc, asztal és kisszék.

És a személyes kedvencem - bocsánat, nem bírom most ki -, a játszóház.

Forrás: Famunka.nl

3 komment

Címkék: design gyerek asztal polc rend szék tárolás játszóház ágy bölcső gyerekszoba csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr961660671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidércke · http://oltogeto.blogspot.com/ 2010.01.27. 19:03:50

Meseszép ez a láda! A többi is gyönyörű, de ez maga a csoda. :)

kancellar 2010.01.28. 08:58:16

látszik a stíluson a magyar hatás

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2010.01.28. 09:00:53

Minden csodaszép! Én egy házikót szeretnék a gyerekeimnek a kertbe. Tavasszal lehet, hogy én is belevágok és megcsinálom ;)
süti beállítások módosítása