Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Házibútor

2010.01.28. 10:40 felhasznalo

Hol máshol, ha nem egy gyerekszobában lenne létjogosultsága az olyan, különleges bútoroknak, mint a Jurjen VVan Hulzen által tervezett "it Hűske" kollekciónak?

Igaz, hogy eredetileg irodabútoroknak szánták őket, színesítve a holland dolgozók egyhangú munkával töltött napjait, és kiküszöbölendő a munkából való lógási vágyukat - hogy pl. álló nap a Facebook-on lógjanak -, de ilyen játékos darabokkal a mi gyerekeink is remekül el tudnának molyolni, ahelyett, hogy visítva őrjöngenének a négy fal között.

Persze, biztonsági szempontból nem a legremekebb darabok, de azért egy 6-10 éves gyerek talán már nem szaltózna le egyenest a tetejéről agyamentségben szenvedve.

Én mindenesetre szívesen látnám viszont itthon ezeket a vidám, ragyogó színű házikókat, talán a mindennapos vita a rendrakáson is kevésbé lenne része az életünknek. Bár a csodák létében egy ideje meglehetősen kétkedem...

Forrás: Wurk

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek rend tárolás szekrény gyerekszoba csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr741659865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása