Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nappaliba bölcső dekor

2010.01.29. 11:09 zaphodbb

Szeretem a gyerekbútorokat, mert néha annyi fantáziát bírnak a készítők belevinni egy-egy darabba, hogy kifejezetten csak a látványért is befogadná az otthonába, akár gyerek nélkül is. Kenneth Cobonpue szerencsénkre nem csak gyerekbútort, hanem felnőttet is tervez rattanból, de most maradjunk témánál, és nézzük ezeket a gyerekeknek való darabokat.

A bölcső egyértelműen kéne dekornak a szobába, baba nélkül vagy babával, tulajdonképpen mindegy is. Ezek a vonalak csecsebecse szintre emelik a funkcionalitásból, ezt a már-már műalkotásnak nevezhető ágyat. A gyerekágyhoz pedig annyi hozzáfűznivalóm lenne így hirtelen, hogy ha így lógna rajta bármelyik lányom, akkor először azért kapnék szívbajt, hogy leesik, másodszor meg azért, hogy tönkreteszi.

Forrás: Kenneth Cobonpue

1 komment

Címkék: design gyerek szülő alvás ágy bölcső gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr431672074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarosmokaszin 2010.01.29. 21:01:03

A kiskölök szerintem a szülők ágyán ugrál!
süti beállítások módosítása