Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kéz- és lábtörést!

2010.02.12. 09:13 felhasznalo

Ebben a csúszós, latyakos időben, mikor minden reggel meg kell küzdenünk a jeges foltokkal, bizony előfordulhat, hogy egy esésnek törés a vége. Ilyenkor pedig nincs mese, jöhet a hetekig velünk maradó gipsz.

Amikor iskolás voltam, osztálytársaink törött végtagjain filctollal dekoráltuk ki a gipszet: mindenki ráírt valami jókívánságot, vagy rajzolt rá valami roppant viccesnek tartott ábrát. A delikvens pedig általában a levétel után is megtartotta az emígyen emlékkönyvvé avanzsált kötést.

A Casttoo valószínűleg hasonló emlékekből táplálkozva találta ki a gipszre ragasztható és erősen tetoválás jellegű matricáit. Ami egyfelől tök jópofa, hiszen egy vacak élményt színesítenek meg, tesznek könnyebben megemészthetővé, másfelől csak pont a lényeg, a személyes üzenetek hiányoznak vele a gipsz felületéről.

Azért biztos vagyok benne, hogy a legtöbb gyerek kevésbé nyavalygósan viselné a gipszes heteket, ha egy frankó lángnyelv vagy egy szépséges sárkány tekergőzne a beteg karján vagy lábán.

 

Forrás: Casttoo

2 komment

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek egészség idea dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr601749516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pdng 2010.02.12. 21:21:45

a muanyaggipszekre nem igazan lehet irni, rajzolni, sot a kek es a zold annyira sotet, h nem is ervenyesulne rajta, szoval jo otlet ez sztem

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.02.12. 21:28:27

@pdng: de azért hagyományos gipszek is vannak még, nem? Szerintem a műanyag még nem annyira elterjedt, meg ha jól tudom, azt nem is lehet akármilyen sérülésre feltenni...
süti beállítások módosítása