Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindennap egy alma...

2010.02.18. 09:27 felhasznalo

Az orvost távol tartja - szól a mondás. Ha teljesen távol nem is tartja, az alma akkor is egészséges, szép és finom, ráadásul itthon bárhol, bármikor kapható. És változatos is, mert nemcsak nyersen ropogtathatjuk el, hanem ehetjük kompótként, sütve, töltve, levesként, a sor gyakorlatilag végtelen.

És hogy ne felejtsük magunkhoz venni a napi adagot, ahhoz jól jön egy olyan almaadagoló-naptár, amit az AOK egészségügyi biztosító - pontosabban a biztosító kedvenc ügyfeleinek -részére ötölt ki a Serviceplan ügynökség. Kár, hogy csak úgy nem lehet kapni, biztos szívesen eszegetnék ki belőle a kölkök a gyümölcsöt, talán még azok is, akik egyébként vadul szorítják össze a szájukat bármi olyan kaja láttán, ami fán, bokron vagy a földben nőtt.

Minden hónap elején a plexicsövet fel kell tölteni 31 almával, aztán naponta benyelni egyet. Ahogy kiveszünk egyet, a többi lejjebb gördül, így válnak láthatóvá a számok. Februárban illetve a 30 napos hónapokban még egészségesebbek lehetünk, már  ha ki akarjuk üríteni a naptárat a hónap végére.

Azért a hónap végére jutó almákat már lehet, hogy inkább feldolgoznám, nem tudom, mennyire bírják ki szobahőmérsékleten, műanyagcsőben egy egész hónapig, de akárhogy is legyen, az ötlet szerintem egészen zseniális.

 

Forrás: Serviceplan

3 komment

Címkék: design reklám kiegészítő gyerek konyha egészség kreativ idea étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr331767604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buboreek 2010.02.18. 12:26:52

jópofa! de azt se felejtsük el, hogy ezután akkor csak valami mércével járhatunk a boltba, hogy csupa akkora almánk legyen, ami belefér... :oDDDDD

Wittenberger 2010.02.18. 13:16:11

Köszönjük szépen megérkeztek a csodaceruzás plakátok! Kislányom nagyogyon örült neki, már ki is tettük a falra :-)!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.02.18. 13:18:35

@Wittenberger: Szuper. Örülünk, hogy tetszik és köszi a visszajelzést!
süti beállítások módosítása