Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 30.

2010.03.08. 18:12 Cyr

Sam Simon, a fiatal, New York-i képzőművész alábbi alkotásai akár keretes, kis képként, akár falfestményként is jól mutathatnak csemeténk szobafalán. Bár jellegzetes, ismétlődő motívumai - az őzike, a nyúl, vagy a virágzó ágakon ücsörgő apró állatkák - nem sok új mondanivalót hordoznak, némelyik műve mindenképpen érdemes továbbgondolásra, ötletadásra.

A honlapján található falfestményeket azért kellő távolságtartással illik kezelni: néhány közülük igencsak burjánzik a giccs felé. Persze értem én, a megrendelő, akinek óhaja szent, nem mindig tudja, hol a határ.

Töredelmesen bevallom, a mákosbeigli-testű bárány alattomos módon befészkelte magát az én gondolataimba is - talán a vacsoraidő az oka, mi lenne más?

Forrás: Sam Simon 

1 komment

Címkék: kép gyerek fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr21818809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2010.03.09. 11:37:38

Az első képet nagyon szívesen látnám a gyerekszobában :)
A többi is nagyon aranyos, kedves, hangulatos. :)

Hmmm, mákosbeigli... Ezt kár volt. :D
süti beállítások módosítása