Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állatokkal a kádban

2010.03.09. 11:20 felhasznalo

Röpke kis poszt lesz ez, kérem, jól ismert cég új termékéről: a Skip Hop fürdőkesztyűiről. Szerepelt már nálunk a Skip Hop sok mindennel: farmos játékokkal, habtapi-alternatívával, cumisüvegszárítóval, gyerektányérral és pelenkázótáskákkal. De mindig tudnak valami újat mutatni.

A fürdés nálunk sokáig kardinális kérdés volt, a gyerek úgy csinált, mintha életének első kilenc hónapját nem is víztől körülvéve töltötte volna, gyűlölte, ha bármi formában is víz érte a bőrét. Így hát nálunk a fürdetés állandó visítással telt, mindig újabb és újabb praktikákat bevetve, hátha kevésbé lesz erős az ellenállás, és hátha előbb lehet tisztára mosni azt a gyereket.

A Skip Hop kesztyűi szerintem még az én gyerekemet is kicsit boldogabbá tették volna a kádban. De lehet, hogy csak annyit értem volna el velük, hogy nem üvölt, mint a fába szorult féreg, hanem hápog, mint a kacsa, vagy kutya módjára vonyít. Azon legalább kuncogni tudtam volna egy pettyet.

Forrás: Skip Hop

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek praktikus fürdés fürdőszoba textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr371823536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása