Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Le a habtapilappal!

2008.04.24. 17:15 felhasznalo

Lássuk be, minden rondasága ellenére, a habtapilapok kétségtelen előnye, hogy könnyen tisztíthatók, könnyen lerakhatók és felszedhetők, színesek és még szigetelnek is a gyerek feneke és a padló között. Hátránya, hogy finoman szólva is, de rusnya. Nekünk is volt, sokat használtuk, de mindig furcsa volt ránézni a neonzöld struccra és a rózsaszín mókusra. Kicsit mindig megborzongtam tőlük.

A SkipHop viszont egy olyan alternatívát kínál, ami még nekem is tetszene. A Playspot hasonlóképpen működik, mint a habszivacs lapok. Szorosan illeszkednek egymáshoz, és tetszés szerinti nagyságú területet boríthatunk be vele. Mintázata bármelyik otthonba harmonikusan illeszkedik, több színváltozatban is megrendelhető. Ami nekem a legjobban tetszik benne, az a felhasznált illesztés. Csúcs!

Forrás: SkipHop

4 komment

Címkék: design játék biztonság gyerek baba szőnyeg gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4440293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2008.12.07. 22:22:49

Nekünk a barna-rózsaszín van, és nagyon szeretem. :)

mooniqa 2009.02.25. 12:34:36

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet hozzájutni ezekhez a szép babaszőnyegekhez? Köszi

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.25. 12:45:29

Szia!

Személyesen legközelebb Pozsonyban tudod megvenni:

Stores in The Czech Republic


AGS-Šport, s. r. o.
Trnavská cesta 67 Bratislava - Ružinov
821 01
+421 2 434 116 27,28
www.agssport.sk

Amúgy esetleg online:

www.skiphop.com/storelocator/

De hátha vkorsi pontosabbat tud mondani.

Irise 2009.06.10. 13:49:52

Ez tényleg jópofa.
Bár... egyik barátnőmnél voltunk látogatóban,akkor lánya van,mint a mi gyerekünk. No a fiam nekiállt felszedni a habtapit - őőőő- ekkor derült ki,hogy a csaj nem szokott a szőnyeg alatt porszívózni/nem szedi fel a habtapit porszívózáskor. Akkorát égett. Sajnáltam nagyon,mindenkivel megesik.
Szal, Murphy törvényei alapján: vigyázzatok a habtapival :D
süti beállítások módosítása