Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindig újra gondolják

2010.03.09. 18:35 Cyr

A hintaszékekért szerkesztőségileg valamennyien lelkesedünk, ennek számtalanszor tanújelét adtuk itt a Gyerekszobán. Mutattunk már Nektek többek között csíkos-virágos, formatervezett darabokat a ducductól, futurisztikus dán alkotást, láthattatok modern változatot az Iglooplay-től, képzeletben pedig eljátszadozhattunk a gondolattal: mi lenne, ha nagymama- vagy dédikorú hintaszékbe ültethetnénk a csemetét.

Felhasznalo bloggerina rátalált és megmutatta Nektek a hintaszékek Rolls Royce-át, és, hogy az előre-hátra ringásba bele ne szédüljünk, egy oldalringó darabot is leltünk számotokra.

Ahány hintaszék, annyiféle, volt olyan, amelyikbe csak szívünk szottya fért el, másokat a család apraja-nagyja birtokba vehetett. Újragondolva is volt már számtalanszor, úgy tűnik azonban, még nem elégszer.

Az alábbi, rétegelt juharlemezből készült, módfelett gyerek- és környezetbarát hintaszékeken ugyanis, az újragondolás jegyében nem csak meditálni és lágyan ringatózni lehet. Hanem feküdni, könyökölni, elnyújtózni, tornázni, ugrándozni, egyensúlyozni és még ki tudja mi mindent - nesze neked szabvány, pihenő funkció. 

 

Forrás: Knoend

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr731825768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buboreek 2010.03.09. 19:18:35

az a legnagyobb nem hiszem, hogy felnőttnek kényelmes lehet, ebben a testhelyzetben ha az embernek tartania kell a fejét biza gyorsan megfájdul a nyaka. sztem. de gyereknek - mivel hogy gyerekszoba - meg a tornázósak nekem bejönnek... :o)

Saringer 2010.03.09. 20:33:43

Nagyobb testű emberkének nem lehet kényelmes, de aprónépnek mindenképp.
süti beállítások módosítása