Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mozgó járműből ne egyél!

2010.03.22. 17:37 Cyr

Rozsdamentes acélból készült válogatós, esetleg ujjbeggyel csipegetős, önállóan étkezni tanuló csemeték számára ez az ötletes busz-tányér. A mázgáláson és maszatoláson túl akár még enni is hajlandó lehet belőle az amúgy fotoszintézisre inkább hajló gyermek is.

Ha pedig nem, hát sebaj. Itt legalább a jegyeket, bérleteket biztosan nem kérik. Amúgy pedig, éljen az igényteremtés!

Forrás: ana-k

2 komment

Címkék: gyerek praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr341859097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.03.23. 11:38:34

Ha nem írod, hogy busz, az első képről nem találtam volna ki.
Az étel pedig az üzemanyag.:-)

szilda 2010.03.27. 15:15:13

Sziasztok!
Az a helyzet, hogy ez nem iégnyteremtés... mi fiacskánk elő 3-4 tányérrban tálban kell tálalni a kaját, pedig megeszik mindent, csak a különböző dolgok ne érjenek egymáshoz... (tőlünk nem ezt látja...)akkor kiüríti a tányért, és megeszik mindent nagy lelkesen...de összekeverve, vagy amik összekenték egymást, kizárt. Maximum ő márthatja bele magának a kenyeret a szószba, vagy hasonló... és elég nehezen kapunk olyan elosztott tányért aminek ilyen sok és ilyen használható méretű rekesze van. Nemem nagyon tetszik:D
süti beállítások módosítása