Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kukoricán térdepelni

2010.03.24. 09:56 felhasznalo

Ez a büntetési forma kiment mára a divatból, hálistennek, mert elég kegyetlenül hangzik amúgy. Helyette viszont bemutatjuk a kukoricán alvást, hála Weng Jie tervezőnek, aki ezt a furcsa, kissé szürreális ötletet tálalta a nagyvilágnak koncepció formájában: egy kukorica párna, ami játék is egyben.

Hát nem remek? Én ugyan imádom a kukoricát, de aludni nem tudom, mennyire lehet kényelmes. Ugyanakkor meg milyen jópofa, hogy a kukoricaszemek egyenként leszedhetők és építőjátékként használhatók fel, a torzsa pedig játszószőnyeggé alakítható. És egyébként nagyon is pofás az egész. Szerintetek mennyire életképes ez az ötlet? Megállná a helyét a piacon?

Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek kreativ textil dekor csecsebecse ágynemű építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr21857488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása