Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tányérra vele!

2010.03.30. 14:40 zaphodbb

Pártoljuk a személyre-szabottságot, mert egyedivé és különlegessé tehetjük vele a mindennapiságot. Akár csak vegyünk egy tányért, ami szép színes, de azért csak olyan, mint a többi. Ámha megválaszthatjuk a mintát, feliratot, színt és tulajdonképpen bármit és akármit, akkor mindjárt más, akkor az már csak a miénk, vagyis ebben az esetben a gyerkőcé. Ráadásul a tányéralátétet is magunk hozhatjuk össze, hogy biztos stimmeljen a tányérhoz.

Tudnék jókat tervezni a lányoknak, az biztos, hogy Borcsa kapna egy borsósat, Dorka pedig egy brokkolisat, hogy barátkozzanak már össze végre.

Forrás: Alphabet Plates

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr541873675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása