Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyönyörködtet és fejleszt

2010.03.31. 14:46 zaphodbb

A fajátékok abszolút és feltétlen rajongójaként - le a műanyag kütyükkel! -, természetesen és magától értetődően szerettem bele a Merrigold Collection játékaiba, amik különlegesek, igényesek és még fejlesztik is azt a csimotát. Kell még valami a tökéletes fajátékhoz? Igen, az, hogy még szemrevaló is legyen. Szerintem azt mindenki látja, hogy ezek a fajátékok kimerítik ezt az utolsó kritériumot is.

És hogy mit kell tudni a Merrigold Collection cégről? A termékeik mind gumifából készülnek, amelynek kivágása nem terheli meg a természetet. A gumifa élettartama ugyanis nagyjából 25 év, ezalatt pedig folyton csapolják szerencsétlent. Aztán mikor kifogy a naftából, vagyis a kaucsukból, akkor kivágják kíméletlenül, hogy új fát telepítsenek a helyére. És ezeket a kivágott fákat aztán felhasználják a bútor és a játékgyártásban - így egy rakás olyan fafajta menekülhet meg, amelyet csak úgy, egy játék kedvéért vennének kezelésbe a favágók.

Szóval, ezek a játékok nemcsak szépségesek és fejlesztők, de még ökobarátak, sőt, ha úgy vesszük, újrahasznosítottak is. Mert így kerek a világ.

Forrás: Merrigold Collection

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek öko recycle gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr521659256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása