Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pelenkázótáska bohém anyáknak

2010.04.06. 09:42 felhasznalo

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt, és ez most nem túlzás részemről. Gabi Goncalves olyan pelenkázótáskát tervezett a Creollus számára, ami mindent tud - hatalmas hely van benne, rengeteg rekesz, zseb és miegyéb, hordható kézben-vállon-átvetve, elnyeli a fél gyerekszobát, kézzel készült, egyedi és ráadásul újrahasznosított.

Alapanyaga ugyanis használt ponyvavászon, azaz minden egyes lyuknak, foltnak története, jelentése van rajta. A táska a Maria Buzina nevet viseli - ebből a Buzina azt jelenti: kürt -, és minden megvásárolt darab árából egy bizonyos összeg jótékony célokat szolgál majd.

Szerethető mindenért, amit fentebb felsoroltam, ám a kinézete magáért beszél - a minták és színek kusza összevisszasága, a bájos szabálytalanságok, az apró tökéletlenségek mind-mind imádnivalóak. Tökéletes pelenkázótáska bohémlelkű anyáknak.

Forrás: Creollus

4 komment

Címkék: design táska szülő anya apa pelenkázás praktikus baba tárolás úton öko recycle csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr981893086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2010.04.06. 11:43:48

Látom, ami maradék anyag volt otthon, mindet felhasználta a csaj :D

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.06. 18:40:36

@Miss Scotty: Azért én megkérdezném a szomszédokat is :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.12. 13:53:18

@Miss Scotty: És az baj? Legalább nem ment kárba egy aprócska fecni sem.:)

@Loreen: végre valaki! Köszönöm.:)
süti beállítások módosítása