Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekmuutorok

2010.04.07. 18:17 Cyr

Mutatós, környezetbarát, semmi extra.

Ez a három dolog jellemzi a Muu design-gyerekszobabútorait. A cég alapítója és tulajdonosa, Robert Kwak, a jelek szerint nem csupán az üzleti ügyekhez ért, de az egyedi bútorkészítésben sem kezdő, lévén eredeti szakmáját tekintve asztalos.

És, bár opcionális lehetőségként felkínálja azt is, hogy akár a kölök neve is szerepelhet a kiságyakon, bútorokon, ezzel részemről valószínűleg még egy gyerekes koromban sem éltem volna. Mert a reggeli kakaóhoz rendszeresített bögrén oké a gyerek neve, de bútoron, ruhán nem hirdetném. Úgyis megkérdezi boldog-boldogtalan, hovatovább úton-útfélen. Természetesen közvetlenül a kölök neme után. Nyilván.

Forrás: Muu

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek tárolás öko szekrény gyerekszoba kiságy kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151889677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása