Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy egész felhőnyi ülőke

2010.04.09. 09:40 zaphodbb

Bevallom elsőre nem bírtam pontosan értelmezni, mit is látok. Nem mintha nem lenne rajtam szemüveg, tehát nem éleslátásom hiánya az oka, hanem azon hezitáltam, hogy ezt most milyen kategóriába kéne sorolnom: felnőtt-viccelődős-művészetesbe, vagy a gyerek-ülőkés-mókásba. Tulajdonképpen mindegy is abból a szempontból, hogy így is, úgy is kirakom ide és inkább mindkét kategória megkapja a részét belőle.

Eleve a felhők iránti, és onnan láblógázási kényszeres vágyódásomat már nem kell bemutatni a hardcore Gyerekszoba Olvasóknak, így érthetően nálam már nyert ügye volt ennek az Yvonne Fehling és Jennie Peiz által tervezett, tenger-lábú ülőakárminek.

Sok kis ülőkéből random összetákolt cuccnak tűnhetne elsőre, ha nem lenne szemünk a designra és az eredetiségre. Ötlet, kreativitás egy csepp mókával és máris egy olyan felhős ülőalkalmatosság áll rengeteg lábán előttem, amilyet nagyon is szívesen látnék viszont a saját környezetemben.

Mindezt pedig még csak az április 14-19 között tartandó I Saloni elnevezésű bútordesign kiállításon fogják kiállítani, Milánóban. Így még jóval megjelenése előtt sóhajtozhatunk rajta egy sort, de jó nekünk.

Forrás: Yvonne Fehling & Jennie Peiz

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő szék gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr181905846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása