Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Karikás plafon

2010.04.30. 09:40 zaphodbb

A plafon kidekorálása szerintem pompás ötlet egy babaszoba esetében. Mert gondoljunk bele, hogyan tölti el az a baba élete első pár hetét? Sőt, inkább hónapját? Főleg és leginkább a hátán fekve, a plafont nézve.

Persze ez azokra a babákra igaz, akik nem hozzánk születtek, ugyanis a mieink szerintem többet lógtak a vállunkon, mint amennyit a kiságyban feküdtek, így nekik inkább a lakás összes falát kellett volna kidekorálni, lehetőleg olyan képekkel, amik mozgóképpé állnak össze, ha fel-alá sétálgatunk előttük.

A kis Lino szerencsés gyermek, hogy Lorena és David a szülei, akik felvarázsolták ezeket a bámulatos mobil körképeket a plafonra. Pont ez az a dekoráció, ami hosszú évekig kitart és mutatós és nem mellesleg teljesen egyedi, hiszen apa és anya a két kezével készítette.

Forrás: Flickr.com - Nursery San Francisco

2 komment

Címkék: játék szülő baba kreativ idea gyerekszoba sk dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr801960409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kancellar 2010.04.30. 10:56:07

Ez mekkora! Sima hímzőráma meg egy kis textil és mégis mutatós! Mondjuk nekem sok lett, de az alapötlet az jó.

Anke 2010.05.03. 20:18:00

Nekem is tetszik, de azért kíváncsi lennék, hogy ki portalanítja a remekműveket. ;)
süti beállítások módosítása