Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hordóba velük!

2010.05.03. 18:27 Cyr

Méghozzá papírhordóba, lehetőleg akkorába, amekkorába - ha a szükség úgy hozza - a csemete is  lazán belefér. Praktikus, mert irdatlan sok játékot, kacatot elrejthet, ami egy gyors rendrakáskor bizony legalább annyit ér, mint álmaim netovábbja, a hordozható lyuk.

A papírhordó esetében viszont a dolog buktatója ott van, hogy elképesztő rumlit képes egy pillanat alatt alkotni a belőle földredöntött cucc, ha tulajdonosa a legalján lévő fontos kincsét szeretné megtalálni. Úgyhogy a jópofasága ellenére én magam biztosan nem kérnék belőle. Maradok inkább a hordozható lyuknál. Előbb-utóbb biztosan megalkotja valaki, addig meg már fél lábon is kibírom.

Forrás: pompom

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek praktikus rend doboz pakolás gyerekszoba dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr631971299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása