Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Retrós étkezések

2010.05.06. 11:20 felhasznalo

Kortárs, modern, lenyűgőző, stílusos, modern, mégis, nem kevéssé retrós a Zoobie vadonatúj etetőszéke, a Jigsaw. A hajlított, fényes nyírfából készült ívek bármelyik lakásban megállják a helyüket, olyan megoldást adnak az egyszer szülő kezébe, amellyel biztonságos és kényelmes etetőszéket kap anélkül, hogy a lakás hangulatát meg kellene bontania.

A Jigsawban ötpontos öv gondoskodik a gyerek biztonságáról. Mivel a szék magassága állítható egy jó kis hidraulikus lift segítségével, az ülőke 360 fokban körbeforgatható, és az etetőtálca leszedhető, simán odatolhatjuk a legkisebbeket is a közös családi étkezések alkalmával az asztal mellé, maximum ott csinál pacsmagot. Az ülőrész textilpárnája kiszedhető és mosható, és persze - amint azt már említettem - az etetőtálcát sem nehéz tisztán tartani.

Nekem külön tetszik a szék talapzata, az alumínium fémes csillogása és a finoman erezett fa kettőse. Emlékeztet a hetvenes évek irodabútoraira, ami csak még egy csipetnyi csavart, fricskát jelent számomra.

 

Forrás: Zoobie

komment

Címkék: design konyha baba étkezés etetőszék csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr51978596
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása