Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bábszínház az ajtóban

2010.05.10. 14:29 felhasznalo

Kis terekre nagy ötletek kellenek - anno volt egy hasonló című lakberendezési könyv, imádtam -, ez nem vitás. Sok helyen, így nálunk is a gyerekszoba gyakorlatilag csak egy félszoba, vagy még annyi sem, hát kreativitással pótolhatjuk a hiányzó négyzetmétereket.

Ilyen kreatív ötlet például az a bábparaván, amely nem alkuszik méretben, sem funkcióban - igenis, mögé fér egy-két egész gyerek, és kézbábokkal lehet mellette játszani -, mégsem foglal helyet az amúgy is aprócska térből.

A Country Living oldalán található ötlethez részletes elkészítési leírás is jár, bár mondjuk, ránézésre, nulla varrótudással sem tűnik bonyolultnak az elkészítése. Az alapanyag függöny, a többit a fantáziátokra bízom - vagy olvassátok el a forrásban található linken a leírást.

Forrás: Country Living

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő praktikus kreativ idea textil gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr751983024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása