Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Környezetkímélő fotel

2010.05.10. 17:44 felhasznalo

A karton csodás anyag: strapabíró - kivéve, ha folyadékkal találkozik -, könnyű, mobil, sokoldalú, olcsó és nem utolsósorban még a természethez is kíméletes. Már ha nem kezelik mindenféle vegyszerekkel és veszik a fáradtságot ahhoz, hogy újrahasznosítsák.

A futonágy, a pad és asztal, valamint az etetőszék után íme egy remekbe szabott karton fotel, kifejezetten gyerekméretben. A kanadai ToyToy fotelje lapraszerelten érkezik a megrendelőhöz, mintha csak az IKEA-ban vettük volna, aztán otthon kell összeállítani.

A többféle színű fotelek ülőkéje alatt még egy kisebb tároló is található, ahová elfér egy-két plüsskedvenc, ez pedig különösen praktikussá teszi, hiszen azok mintha csak osztódással szaporodnának a gyerekszobák területén. A figurákkal nyomott fotel kétféle változatban kapható: fehérített és fehérítetlen kartonból. Méretben is kétfélével gondoltak a kisebb és a nagyobb csemetékre.

Forrás: ToyToy 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus rend tárolás öko fotel recycle gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr971982969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása